Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

6 Şubat depremlerinden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya için yapılandırma başvuruları uzatıldı.

YAŞAM

Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'da etkili olan toz taşınımı hayatı olumsuz etkiliyor.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman Altınşehir Adıyaman Amirliği'nde yaşanan olay sonucunda 2 polisin şehit olduğunu açıkladı.

ASAYİŞ

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda yaralanan polislerin olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

İki otomobil kavşakta kafa kafaya çarpıştı. İki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

İlçede otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Feci kazada yaralılar var

ASAYİŞ

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

GÜNCEL

İlçede otomobil şarampole devrildi. Şarampole devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ

Adıyaman’da, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. Kamyonetin altına giren motosikletin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

GÜNCEL

Adıyaman'da, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Oteli'ne ilişkin davada flaş tahliye kararı...

ASAYİŞ

Adıyaman'da şarampole devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı