Ahmet Tiryakioğlu Haberleri

Ahmet Tiryakioğlu haberleri ve güncel Ahmet Tiryakioğlu gelişmeleri, Ahmet Tiryakioğlu ile ilgili tüm video, Ahmet Tiryakioğlu fotoğrafları ve Ahmet Tiryakioğlu haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Gaziantep merkezli Tiryaki Agro ile Türkiye’nin en büyük firmalarından biri olan TÜPRAŞ arasında 10 yıllık dev anlaşma imzalandı.

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu’na önemli görev...

GÜNCEL

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı.

EKONOMİ

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin 3 gün sürecek olan Mardin ve Irak programı başladı.

EKONOMİ

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, hububat ihracatı rakamlarını değerlendirdi.

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve...

EKONOMİ

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, 31 Mart seçimlerini değerlendirdi.

EKONOMİ

Türkiye'nin temel gıda ürünlerini kapsayan hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, önemli bir rekora imza attı.