Alışveriş Haberleri

alışveriş haberleri ve güncel alışveriş gelişmeleri, alışveriş ile ilgili tüm video, alışveriş fotoğrafları ve alışveriş haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı alışverişi nedeniyle karşılaşılabilecek olumsuzluklara karşı önlem aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Gaziantep Valiliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi için hayata geçirilen "Bakkal Kart" uygulamasıyla ilk alışverişler yapıldı.

GÜNCEL

Teknosa, sektöründe ilk kez sanal evren konseptini hayata geçirdi. Tüketiciler sanal ortamda deneyip beğendikleri ürünleri mağazadan veya online platformdan satın...

GÜNCEL

Pazartesi günleri alışveriş yaparken dikkatli olun! Fişinizi atmayın çünkü yapılan hatalar tasarrufunuzu tehlikeye atabilir.

YAŞAM

Gaziantep’teki vatandaşlar, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte alışverişlerini hızlandırdı.

GÜNCEL

Ramazan ayı öncesi Gaziantep’te çarşı-pazarda ise alış veriş hareketliliği yaşanıyor ancak 4 kişilik bir ailenin haftalık sahur maliyeti cep yakıyor.

EKONOMİ

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla tüketici dernekleri, vatandaşları alışverişlerini dikkatli yapmaları konusunda uyarıyor.

EKONOMİ

Kasım kampanyalarında en fazla ziyaret edilen e-ticaret platformu Trendyol, Kasım Kampanyası döneminde 400 bin satıcı 100 milyon ürünü müşterileriyle buluşturdu.