Araştırma Haberleri

araştırma haberleri ve güncel araştırma gelişmeleri, araştırma ile ilgili tüm video, araştırma fotoğrafları ve araştırma haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Ar-Ge birimi KAMU-AR Mart ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırma sonuçlarını yayınladı.

EKONOMİ

NG araştırma halkın bakış açısından geçim şartlarını değerlendiren bir kamuoyu araştırması gerçekleştirdi. 20 Şubat – 11 Mart 2024 tarihleri arasında...

SİYASET

SONAR Araştırma’nın sahibi Hakan Bayrakçı, son anket sonuçlarını açıkladı.

GÜNCEL

Yapılan araştırmalar, sabahın erken vakitlerinde gerçekleşen kalp krizlerinin, yüksek miktarda stres hormonu gibi başka sebeplere de bağlı olabileceğini düşünüyor.

SAĞLIK

Orta yaşlı erkekler için dikkat çekici bir araştırma sonucu ortaya çıktı: Göbek yağı, beyin sağlığı için büyük bir tehdit oluşturabiliyor.

SAĞLIK

Bilim insanlarının araştırmasına göre sivrisineklerin en sevdiği kan grubu ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Bilim insanları, cesetlerin çürümesi sırasında ortaya çıkan ve ölüm zamanını belirlemeye yarayacak bir mikrop ağı keşfetti.

Gündem

Çernobil'de yasayan hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalarda kansere çare olabilecek bulgulara rastlandı.

Gündem

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında yer aldı.