Ateşkes Haberleri

ateşkes haberleri ve güncel ateşkes gelişmeleri, ateşkes ile ilgili tüm video, ateşkes fotoğrafları ve ateşkes haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü Elder, “Refah'taki çocuklar için şimdi ateşkese ihtiyacımız var.” Dedi.

DÜNYA

Hamas’ın kabul ettiği ateşkes teklifinin 42’şer günlük üç aşamadan oluştuğu iddia edildi.

DÜNYA

Gazze Şeridi'ndeki ateşkes teklifini kabul ettiğini açıkladı.

DÜNYA

Suudi Arabistan basını, Hamas'ın önümüzdeki saatlerde ateşkes kararını duyuracağını bildirdi. Ayrıca Hamas'ın, İsrail'in Gazze'den çekileceğine yönelik ABD'den söz aldığı öne...

DÜNYA

Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, arabulucular tarafından sunulan ateşkes teklifine ilişkin açıklamada bulundu.

DÜNYA

İngiltere'nin başkenti Londra'da Filistin destekçisi yüz binlerce kişinin katıldığı, "Gazze'de acil ateşkes" çağrısıyla 12'nci kez ulusal yürüyüş düzenlendi.

DÜNYA

Mısır'ın, Gazze'de ateşkes ve rehine anlaşması için İsrail'e heyet gönderdiği belirtildi.

DÜNYA

İsrail'de savaş kabinesinin Hamas'la ateşkes ve esir takası ile İran'ın olası misilleme saldırısı gündemiyle bugün toplanacağı belirtildi.

DÜNYA

ABD’nin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne (BMGK) sunduğu Gazze’de acil ateşkesin zorunluluğundan bahseden karar tasarısı, Rusya, Çin ve Cezayir’in oylarıyla reddedildi.

DÜNYA

Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen AB Liderler Zirvesi'nde Gazze’de acil insani ateşkes çağrısı yapıldığını duyurdu.

DÜNYA

CIA Başkanı Willian Burns, Gazze Şeridi’nde bir ateşkes anlaşmasının hala mümkün olduğunu söyledi.

DÜNYA

Mısırlı iki güvenlik kaynağı, Mısır'ın Ramazan ayı öncesi Gazze Şeridi'nde ateşkes müzakerelerini yeniden başlatmak için İsrail ve Hamas ile temas...