Bahar Haberleri

bahar haberleri ve güncel bahar gelişmeleri, bahar ile ilgili tüm video, bahar fotoğrafları ve bahar haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı.

MAGAZİN

Televizyon ekranlarının gözde yapımlarından Bahar dizisi, her bölümüyle izleyicilerine farklı bir heyecan dalgası yaşatıyor.

MAGAZİN

Popüler dizi “Bahar”, Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başarılı performanslarıyla ekranlarda fırtına gibi esiyor. Dizi, sezon finaline...

SAĞLIK

Uzman Klinik Psikolog Çağrı Akyol Çevirir, bahar depresyonunun belirtileri ve çözüm yolları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YAŞAM

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde, bahar mevsiminin gelmesiyle tarlalarda açan gelincik çiçekleri, doğayı renklendirdi

MAGAZİN

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar, yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi görüyor.

SAĞLIK

Bahar mevsiminin gelmesi ile polen gibi alerjik etmenlere daha fazla maruz kalan hastalarda çeşitli alerjik hastalıklar ortaya çıkabilmektedir. İşte detaylar…

MAGAZİN

Bahar dizisinde Evren karakterini canlandıran Buğra Gülsoy, oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

MAGAZİN

Show TV'nin sevilen dizisi "Bahar", yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerden büyük beğeni topluyor.

SAĞLIK

Doğa uyanırken polen başta olmak üzere birçok alerjenin oradan oraya savrulması, alerji sorunu yaşayan kişilerin şikâyetlerinin alevlenmesine sebep oluyor.

MAGAZİN

MF Yapım imzalı Bahar dizisi, ekranlara yeni bir soluklanma sunuyor. Peki, Bahar dizisinin genç yıldızı Demirhan Demircioğlu kimdir?

MAGAZİN

Bahar dizisi, her yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Peki, hangi oyuncu Bahar dizisinden kovuldu?