Bebek Haberleri

bebek haberleri ve güncel bebek gelişmeleri, bebek ile ilgili tüm video, bebek fotoğrafları ve bebek haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılına ait doğum istatistiklerini açıkladı. Peki, 2023 yılında Gaziantep’te kaç çocuk doğdu?

GÜNCEL

Bursa'da işlek cadde üzerinde ilerleyen motosiklet sürücüsü bebeği pusette taşıdı. Gaziantepli bir vatandaşın yorumu ise pes dedirtti.

GÜNCEL

Şanlıurfa’da düğün kana bulandı. Düğünde havaya açılan ateş sonucu bir anne ve karnındaki bebeği hayatını kaybetti.

SAĞLIK

Acıbadem Kent Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Kağan Açıkgözoğlu bebek isteyen çiftlere beslenme önerilerinde bulundu.

YAŞAM

Ünlü sanatçı Seda Bakan, ikinci çocuğunu beklerken baby shower yerine mevlit okutmayı seçti. Bu kararıyla sosyal medyada geniş yankı bulan...

ASAYİŞ

Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan bebek ve kadınlar hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM

Türkiye İstatistik Kurumu, 2023 yılına ilişkin çocuk istatistiklerini açıkladı. 2023’te en popüler erkek ve kız bebek isimleri beli oldu

GÜNCEL

Kentte yeni doğmuş bir bebek kundağa sarılı halde cami avlusuna bırakılırken, vatandaşlarca bulunan bebek sağlık ekiplerince koruma altına alındı.

ASAYİŞ

Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine özel halk otobüsü sürücüsü iddiaya göre bir aylık bebekle ile birlikte 4 kadını arabadan indirdi....

ASAYİŞ

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda evdeki bir bebek maması kutusunda uyuşturucu ele geçirildi.

ASAYİŞ

Hamas’ın İsrail’e karşı düzenlediği ‘Aksa Tufanı’ operasyonu sonrası İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırıları devam ediyor.

ASAYİŞ

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdiveninde terk edilmiş yeni doğmuş bir bebek bulundu.