Cenaze Haberleri

Cenaze haberleri ve güncel Cenaze gelişmeleri, Cenaze ile ilgili tüm video, Cenaze fotoğrafları ve Cenaze haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

YAŞAM

Kudüs'te İsrail polisi tarafından öldürülen imam Hasan Saklanan için Şanlıurfa’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

ASAYİŞ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir kişi kaldırımda ölü bulundu. 58 yaşındaki adamın kalp krizi geçirerek öldüğü olduğu tespit edildi.

ASAYİŞ

Rize’nin Derepazarı ilçesinde cenazeden dönenleri taşıyan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

DÜNYA

Rusya'da cezaevinde ölen Rus muhalif Aleksey Navalnıy, başkent Moskova'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

TBMM İdare Amiri ve Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın yengesi Dr. Özlem Atay’ın annesi vefat etti.

GÜNCEL

Gaziantep'te gelinin eski eşi düğünü kana buladı: Damadın ağabeyi öldü, gelinin babası ağır yaralandı

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın annesi son yolculuğuna uğurlandı. Erbaş, annesinin cenaze namazını kıldırdı.

DÜNYA

Gazze Sağlık Bakanlığı yetkilileri, hastanelerin bombalandığını, yaralıların tedavi edilemediğini ve şehitlerin cesetlerinin sokak hayvanları tarafından yenmeye başladığını açıkladı.

ASAYİŞ

Hatay’da depremde yıkılan bir apartmanın temelinden bir gün arayla iki ceset çıktı. Cesetlerin kimliği DNA testiyle belirlenecek.

ASAYİŞ

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, rahatsızlanan eşini hastaneye götürürken kaza yaparak hayatını kaybeden 46 yaşındaki Mehmet Karaçalıoğlu'nun cenazesi ailesine teslim edildi.