Ceset Haberleri

Ceset haberleri ve güncel Ceset gelişmeleri, Ceset ile ilgili tüm video, Ceset fotoğrafları ve Ceset haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

6 Şubat depremlerinden 14 ay sonra erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin polis memuru Mustafa İlhan’a ait olduğu belirlendi.

ASAYİŞ

Asi Nehri'nde erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ

Kastamonu’da yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar tarafından inşaat alanında erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ

Uyuşturucu madde kullandıktan sonra başına aldığı darbe sonucu ölen kadını poşetlere saran ve 10 gün cesetle aynı evde yaşayan şahıs...

ASAYİŞ

Yaklaşık bir yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

ASAYİŞ

Bilim insanları, cesetlerin çürümesi sırasında ortaya çıkan ve ölüm zamanını belirlemeye yarayacak bir mikrop ağı keşfetti.

ASAYİŞ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, 5 gün önce kaybolan hamile kadın ile 2 çocuğunun cesedi, silahla vurulup öldürülerek toprağa gömülmüş olarak bulundu.

ASAYİŞ

50 yaşındaki Svetlana, 4 yıl önce hayatını kaybeden eşi Vladimir’in cesedini yatak odasında saklayarak onunla yaşamaya devam etti.

ASAYİŞ

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde kaldırım üzerinde bir erkek cesedi bulundu.

ASAYİŞ

Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu. Şahsın 26 gündür kayıp Gökhan Koçoğlu olduğu tespit edildi.

ASAYİŞ

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde refüjde hareketsiz yatan bir erkek, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından ölü olarak bulundu.

ASAYİŞ

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nde zorla tahliye ettiği Nasr Çocuk Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde kalan çok sayıda bebek ve çocuğun...