Çevre Haberleri

çevre haberleri ve güncel çevre gelişmeleri, çevre ile ilgili tüm video, çevre fotoğrafları ve çevre haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 1240 şantiyede 110 bin kişinin çalıştığını belirtti.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminine ilişkin raporunu paylaştı.

YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yurt genelinde yarından itibaren sıcaklıklar artacağını bildirdi.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, ülkedeki dönüşüm çalışmaları kapsamında önemli bir adım attı.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Türkiye’nin pet ve plastik ambalaj sektöründe öncü firması olan Köksan’nın çevre dostu çalışmaları tasdiklendi.

ASAYİŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’da depremde yıkılan çarşının yerine yapılacak olan yeni çarşı projesini ve çalışmaları...

Gündem

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olarak...

GÜNCEL

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yapımı süren afet konutları FPV dronla görüntülendi.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman’da devam eden ihya ve inşa çalışmalarını yerinde incelemek için bir dizi...

EKONOMİ

İklim Değişikliği Başkanı Halil Hasar, iklim değişikliğine uyum çalışmalarına 6,8 milyon avro hibe desteği sağlayacaklarını duyurdu.

EKONOMİ

2023 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri için verilen süre 30 Kasım Perşembe günü sona eriyor.