Fetö Haberleri

fetö haberleri ve güncel fetö gelişmeleri, fetö ile ilgili tüm video, fetö fotoğrafları ve fetö haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

20 ilde FETÖ’ye yönelik son bir haftada düzenlenen “KISKAÇ-11” operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Edirne’de jandarma ekiplerince terörle mücadele çalışmaları kapsamında 8 FETÖ ve 5 PKK-KCK üyesi olmak üzere toplam 13 şüpheli yakalandı.

SPOR

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, antrenman öncesi gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalara imza attı.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, sınırı yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 FETÖ elemanının yakalandığını duyurdu.

ASAYİŞ

Haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

GÜNCEL

Son Dakika: ÖSYM’nin eski başkanı Ali Demir, FETÖ üyeliği ve görevi kötüye kullanma suçlarından yargılandığı davada mahkeme kararını verdi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 14 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kıskaç-6” operasyonlarında 42 FETÖ’cünün gözaltına alındığını bildirdi.

ASAYİŞ

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında bölücü terör örgütüne yönelik 3 bin 911 şehir, 19...

GÜNCEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadelesi kapsamında yurt içi ve sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, son bir haftada 82 terörist...

ASAYİŞ

Gaziantep’in de aralarında olduğu 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Son Dakika Haberi… FETÖ’nün firari ilçe imamı Gaziantep’te yakalandı. Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik 12 ilde gerçekleştirilen “Kıskaç-3” Operasyonlarının detaylarını paylaştı.