Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 844'e yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek amacıyla oturma eylemi başlattı.

DÜNYA

İsrail ordusu, son 24 saatte Gazze'de 100'den fazla yere hava saldırısı düzenledi.

DÜNYA

Hollanda polisi, Amsterdam'da Filistin yanlısı bir protestoyu dağıtmak için göstericilere copla saldırdı.

SİYASET

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, uzun zamandır İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının ardından İsrail ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

İsrail ordusunun Refah’ın doğusuna tahliye emri vermesinin ardından, Filistinliler bölgeden ayrılmaya başladı.

GÜNCEL

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, ABD'deki üniversitelerde düzenlenen Filistin eylemlerine yürüyüşle destek verdi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, "İsrailli yetkililer, Birleşmiş Milletler'in insani...

DÜNYA

Almanya'nın başkenti Berlin'de Filistin'e destek gösterisi düzenlendi.

DÜNYA

İşgalci siyonist rejimin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 34 bin 622'ye yükseldiği belirtildi.

DÜNYA

BD’deki George Washington Üniversitesi’nde Filistin’e destek protestoları 8’inci gününde devam ediyor.

DÜNYA

İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’nde, ABD’deki üniversitelerde Filistin’e destek gösterisi düzenleyen öğrenciler için dayanışma gösterisi düzenlendi.