Film Haberleri

film haberleri ve güncel film gelişmeleri, film ile ilgili tüm video, film fotoğrafları ve film haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

"Yüzüklerin Efendisi" filminde Kral Theoden, "Titanik" filminde ise Kaptan Edward Smith rolleriyle tanınan İngiliz aktör Bernard Hill, hayatını kaybetti.

MAGAZİN

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 10'u yerli 14 yapım vizyona girdi.

MAGAZİN

Birçok kişi Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü merakla bekliyor. Peki, Kardeşlerim dizisi bugün var mı, saat kaçta?

KÜLTÜR - SANAT

Hayat, Yeraltı, Masumiyet, Üçüncü Sayfa gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Zeki Demirkubuz, Gaziantep’te iki yeni film projesini duyurdu. İşte detaylar...

MAGAZİN

Kara Bela filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşacak. Kara Bela filmi nerede çekildi, oyuncuları kimler?

MAGAZİN

Sinema dünyasının merakla beklediği yapım Cadı filmi, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın ünlü romanından esinlenerek beyazperdeye taşınıyor.

MAGAZİN

Dünyanın yok olması tehlikesiyle yüzleştiği aksiyon dolu bir yapıt olan Greenland: Son Sığınak filmi, Türk televizyonlarında ilk kez seyirciyle buluşuyor.

MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan imzalı ve perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisi, izleyicileriyle geçici bir araya veda etti.

MAGAZİN

MF Yapım imzalı Bahar dizisi, ekranlara yeni bir soluklanma sunuyor. Peki, Bahar dizisinin genç yıldızı Demirhan Demircioğlu kimdir?

MAGAZİN

Uçuş Planı filmi, sinema severlerin ilgiyle takip ettiği yapımlardan biri olarak dikkat çekiyor. Uçuş Planı oyuncuları ve konusu…

MAGAZİN

Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi usta oyuncuların yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde sarsıntı yaşanıyor.

MAGAZİN

Herkes Küçük esnaf filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. İşte, Küçük Esnaf konusu, oyuncular ve çekim yeri hakkında ayrıntılar…