Firari Haberleri

firari haberleri ve güncel firari gelişmeleri, firari ile ilgili tüm video, firari fotoğrafları ve firari haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Gaziantep’te hırsızlık suçundan hakkında 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından yurt genelinde aranan şahıslara yönelik düzenlenen çember operasyonları kapsamında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs...

ASAYİŞ

Gaziantep'te hakkında 15 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari şahıs, jandarma ekiplerinin çember operasyonu ile saklandığı Adana'da yakalandı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te 5 ayrı suçtan 8 aydır aranan ve 65 yıl 9 ay 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, Ankara'da...

ASAYİŞ

Gaziantep’in de aralarında bulunduğu 81 ilde 4 gün boyunca düzenlenen Çember-17 operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan binlerce firari yakalandı.

ASAYİŞ

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla çok sayıda suç kaydı bulunan cezaevi firarisi ve aranması bulunan şahıslar yakalandı.

ASAYİŞ

Siparişi teslim etmeye giderken, hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan firari sürücü teslim oldu.

ASAYİŞ

Gaziantep'te, 3 ayrı silahlı yağma suçundan 19 yıl cezası bulunan firari jandarma ekiplerinin çember operasyonu ile yakalandı

ASAYİŞ

Yasa dışı bahis reklamı yapan, firari 'Übeyit Bartin' Aydın'da düzenlenen 'Sibergöz-27' operasyonuyla yakalanırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımla siber...

ASAYİŞ

Gaziantep'te jandarmanın aranan şahıslara yönelik çember operasyonunda silahlı yağma suçundan 18 yıl 10 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda arama kaydı bulunan çok sayıda firarinin yakalandığını açıkladı.