Fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara...

SAĞLIK

Fransız uzmanlar 3 yaşından küçük çocuklar için ekran süresinin, gençler için ise sosyal medyanın azaltılmasını önerdi.

DÜNYA

Fransa’nın başkenti Paris’teki Pantheon Anıtı önünde bir araya gelen yüzlerce öğrenci, İsrail’e tepki gösterirken, Filistin’e destek sloganları attı.

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresi ile Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararı kınandı.

GÜNCEL

Fransa'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda polisle göstericiler arasında arbede çıktı. Polis, en az 47 kişiyi gözaltına alırken, 15...

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisi’nin Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına tepki gösterdi.

DÜNYA

İran-İsrail gerilimi yaşanırken İran Konsolosluğu'nda bir adam el bombası ve patlayıcı yelek kullanarak kendisini havaya uçurma tehdidinde bulundu.

DÜNYA

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları meşalesi yakılarak Yunanistan'dan Fransa'ya yolculuğu başladı.

DÜNYA

Rusya, Ukrayna'ya asker göndermeleri halinde bunun Fransa için sorun oluşturacağı uyarısında bulundu.

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun, Fransa’nın Ukrayna'ya asker göndermeleri halinde sorun yaratacağı uyarısında bulundu.

DÜNYA

Fransa'da, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı derneğe el yapımı yanıcı ve patlayıcı madde ile saldırıda bulunuldu.

KÜLTÜR - SANAT

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eserin Türkiye’ye iade edileceğini açıkladı.