Galatasaray Haberleri

Galatasaray haberleri ve güncel Galatasaray gelişmeleri, Galatasaray ile ilgili tüm video, Galatasaray fotoğrafları ve Galatasaray haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olup olmayacağına ilişkin açıklamada bulundu.

SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Y. Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamada bulundu.

SPOR

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Adana Demirspor maçıyla birlikte bu sezon ligde 17. kez kalesini gole kapadı.

SPOR

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Adana Demirspor maçında attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup oldu.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Y. Adana Demirspor, Galatasaray ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

SPOR

Galatasaray'ın dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, "Mauro İcardi’nin Küçük Hayranları"nı paylaştı, binlerce beğeni aldı.

SPOR

Galatasaray, Adana Demirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SPOR

Ligin 33. haftası tek maçla tamamlandı. Galatasaray, Pendikspor'u yenerek liderliğini sürdürürken, Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak çok önemli...

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Beşiktaş'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti.

SPOR

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmesinin Kulüpler Birliği tarafından yapılan kamuoyu bildirisi sebebiyle olumsuz sonuçlandığını...