İlaç Haberleri

İlaç haberleri ve güncel İlaç gelişmeleri, İlaç ile ilgili tüm video, İlaç fotoğrafları ve İlaç haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Geçtiğimiz hafta 81 ilaç geri ödeme listesine alınmıştı. SGK, bugün de 47 yeni ilacı daha geri ödeme listesine aldı. İşte...

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yerli üretim olan toplam 81 adet geri ödeme listesinin alındığını duyurdu.

GÜNCEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 79'u yerli üretim olmak üzere 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

SAĞLIK

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) yapılan düzenlemeyle 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İşte geri ödeme listesine alınan ilaç listesi…

ASAYİŞ

İlaç kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda piyasa değeri 50 milyon lirayı bulan sahte, kaçak ve bozuk ilaç ele geçirildi.

ASAYİŞ

Gaziantep’te bir ikamette yapılan aramada 127 bin 295 adet kaçak ilaç ele geçirildi. 1 şüpheli tutuklandı.

YAŞAM

Gaziantep'te, MEDULA sisteminde yaşanan arızadan dolayı eczaneler vatandaşlara reçeteli ilaç veremiyor.

SAĞLIK

Türkiye genelinde yaşanan ilaç sıkıntısı, özellikle Gaziantep'te daha da derinleşmiş durumda. İlaçlarına erişimde ciddi zorluklar yaşayan hastalar, eczane eczane dolaşıyor.

SAĞLIK

Liv Hospital Nefroloji Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Ecder, böbrek hastalarının ilaç kullanımında nelere dikkat etmesi gerektiğini tek tek anlattı.

SAĞLIK

İlaç krizi büyümeye devam ediyor ve bu kriz herkesi çok korkutuyor. 14 ilacın satışına son verildi...

SAĞLIK

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Elif Yaldız, soğuk algınlığının nedenlerini ve önlemlerini açıkladı. İşte detaylar…

Gündem

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis nöbeti öncesinde, ilaçlarla ilgili önemli bir düzenlemenin çıkacağını duyurdu.