Irak Haberleri

ırak haberleri ve güncel ırak gelişmeleri, ırak ile ilgili tüm video, ırak fotoğrafları ve ırak haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 16 PKK elemanının "etkisiz hale getirildiğini" bildirdi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK elemanı etkisiz hale getirildi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin, Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde düzenlenen operasyonlarda 15 teröristi etkisiz hale getirdi.

DÜNYA

Kormor Gaz Sahasına insansız hava aracı (İHA) ile saldırı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen saldırı sonucu 4 işçi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine hava harekatı düzenlendi.

GÜNCEL

Millî Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 19 PKK/YPG elemanının öldürüldüğünü duyurdu.

EKONOMİ

Irak temasları sonrası açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her şeyden önce vatandaşın refahını öncelediklerini söyledi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde Irak’ta gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Türkiye, Irak, Birleşik Arap Emirlikleri...

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a 13 yıl sonra resmi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette önemli anlaşma için imzalar atıldı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın...

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Irak ziyaretinde büyük ve sürpriz bir anlaşmaya...