Kimdir Haberleri

kimdir haberleri ve güncel kimdir gelişmeleri, kimdir ile ilgili tüm video, kimdir fotoğrafları ve kimdir haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


MAGAZİN

Gündem olan isimler arasında öne çıkan Seçil Erzan, son zamanlarda birçok kişinin merak ettiği ve araştırdığı bir isim haline geldi.

MAGAZİN

Magazin dünyasının dikkatle takip ettiği isimlerden biri olan Aslı Turanlı, özel hayatıyla olduğu kadar sanat kariyeriyle de gündemde.

MAGAZİN

Türker İnanoğlu'nun hayatı ve kariyeri, sinemaseverler tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor.

MAGAZİN

Aslı Enver, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden biridir. Peki, Aslı Enver kimdir, kaç yaşında, nereli?

MAGAZİN

Tolga Tekin, Türk sinemasının ve tiyatrosunun sevilen yüzlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Peki, Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında ve nereli?

SPOR

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Peki Selçuk İnan kimdir?

SİYASET

30 Mart 2024 Seçimleri için, Şahinbey Belediye Başkanlığı içinde aday adayı da olan Hasan Teke, büyükşehir belediyesinde danışmanlık görevine getirildi....

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasıyla gündem olan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca kimdir?

SPOR

Hakem Halil Umut Meler kimdir, nereli? Halil Umut Meler hakemliği bırakacak mı? İşte, Halil Umut Meler hayatı ve kariyeri...

GÜNCEL

Laz Kızı 34 kimdir? İfadesinde şok detay! TikTok’ta göğüs dekoltesini gösteren Laz Kızı kaç yaşında, nereli, hamile mi?

SPOR

Spor dünyasını dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, nereli? Seçil Erzan nerede çalışıyor, ne iş yapıyor?

EĞİTİM

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyazperdeye taşıyan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmi Öğretmenler Günü'nde vizyona girecek. Peki, Şehit Aybüke...