Lgs Haberleri

lgs haberleri ve güncel lgs gelişmeleri, lgs ile ilgili tüm video, lgs fotoğrafları ve lgs haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için geri sayım başladı. İşte, LGS sınavı hakkında dikkat edilmesi gerekenler.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) için geri sayım başladı ve 8. sınıfa geçiş için önemli bir dönem başlıyor. LGS süreci başladı....

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav için başvuru süresi bugün saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi yarın saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için başvuru süresi bugün sona erecek.

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) başvuruları, öğrencilerin ve velilerin gündemindeki yerini koruyor. Peki, 2024 LGS başvurusu nasıl yapılacak?

EĞİTİM

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında merkezi sınava girecek öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından örnek sorular ve çözüm videoları hazırlandı.

EĞİTİM

Eğitime önemli destekler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu LGS'de dereceye giren öğrencilere 6 bin 400 TL destekte bulunacakları müjdesini...