Meclis Haberleri

Meclis haberleri ve güncel Meclis gelişmeleri, Meclis ile ilgili tüm video, Meclis fotoğrafları ve Meclis haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Kuveyt Emiri Şeyh Ahmed El-Cabir El-Sabah, Ulusal Meclis'in feshedildiğini ve anayasanın bazı maddelerinin askıya alındığını duyurdu.

EKONOMİ

AK Parti'nin hafta içi Meclis Başkanlığına sunması planlanan kripto varlıklara ilişkin düzenleme ile kripto varlıkların alım satıma konu edildiği platformların...

EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Öğretmenler ve eğitim çalışanları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

SİYASET

Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde yapılan meclis toplantısında belediyenin ilçedeki henüz tapusu alınmayan meranın meclise getirilmesi tartışması damga vurdu.

SİYASET

CHP Gaziantep Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Melih Meriç, yeni bakanlık kurulması için kanun teklifi verdi.

GÜNCEL

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen Meclis Başkanlığı tezkeresi ile Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldaniler'e ilişkin kararı kınandı.

SİYASET

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında yapıldı.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisi’nin Asuriler ve Keldanilerle ilgili kararına tepki gösterdi.

SİYASET

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çıkan kargaşada bir kişinin ittirmesi sonucu yere düşen AK Parti İzmit Belediyesi...

GÜNCEL

TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, Meclis bahçesinde düzenlenen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, 104 yıl önce TBMM'yi açarak Meclis bahçesindeki kutlamaların...

SİYASET

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk meclis toplantısını gerçekleştiriyor. Toplantıda yeni meclis divan katibi üyeleri belirlendi.

YAŞAM

Belediyesi tarafından yaptırılan 25 adet bungalovun kiraya verilmesi kararının çıkmasının beklenildiği Meclis toplantısına Platform Üyeleri damga vurdu.