Mehmet Özhaseki Haberleri

Mehmet Özhaseki haberleri ve güncel Mehmet Özhaseki gelişmeleri, Mehmet Özhaseki ile ilgili tüm video, Mehmet Özhaseki fotoğrafları ve Mehmet Özhaseki haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 1240 şantiyede 110 bin kişinin çalıştığını belirtti.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahminine ilişkin raporunu paylaştı.

YAŞAM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yurt genelinde yarından itibaren sıcaklıklar artacağını bildirdi.

GÜNCEL

Türkiye 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline girdi. Peki 9 günlük tatil boyunca ülkede hava durumu nasıl olacak? 9 günlük tatil...

EKONOMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İklime ve Afetlere Dayanıklı Şehirler programında açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin kiraları düşürmek için hazine arazilerini imara açacaklarını söylemesi konut piyasasını da hareketlendirdi.