Müjde Haberleri

Müjde haberleri ve güncel Müjde gelişmeleri, Müjde ile ilgili tüm video, Müjde fotoğrafları ve Müjde haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


YAŞAM

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarına yönelik bir adım atacağı konuşuluyor.

YAŞAM

Emeklilere yönelik hizmetlerde yeni düzenlemelerin detayları belirginleşiyor. Bu hizmetler, emeklilere ücretsiz olarak sunulacak.

EKONOMİ

Emeklileri sevindirecek önemli bir gelişme yaşandı! 15 milyon 290 bin emekliye müjde gecenin ilerleyen saatlerinde geldi.

TEKNOLOJİ

Savunma Sanayii Başkanı (SSB) Haluk Görgün, “Türkiye Yüzyılı Savunmanın Yüzyılı olacak. Savunma sanayiimiz gençlerimizin omuzlarında yükselecek” dedi.

GÜNCEL

GASKİ’den Gaziantep’e müjdeli haber geldi. Habere göre su faturaları ödenmeyecek. İşte habere dair tüm ayrıntılar…

SAĞLIK

Sağlık alanında çalışan sözleşmeli personel sayısının artırılmasını da içeren kanun teklifi, Meclis Sağlık Komisyonu’nda onaylandı.

EKONOMİ

Gaziantep’te ev alacaklara ve konutlarını onaracaklara devletten karşılıksız destek paketi müjdesi verildi. İşte detaylar…

TEKNOLOJİ

Oyun dünyasının en büyük markalarından olan Activision, dünyaca ünlü oyunu için ücretsiz deneme fırsatı sunuyor.

EKONOMİ

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, reeskont kredilerine ilişkin ihracatçıların beklediği müjdeli haberi verdi.

GÜNCEL

Son dakika: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuşuyor.

GÜNCEL

"Savaşçı" dizisinde birlikte rol alan ve ardından arkadaşlıkları aşka dönüşen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinden bebek müjdesi geldi.

EĞİTİM

24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmen atamaları müjdesi gelecek mi? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den öğretmenlere kadro çağrısı.