Ons altın Haberleri

ons altın haberleri ve güncel ons altın gelişmeleri, ons altın ile ilgili tüm video, ons altın fotoğrafları ve ons altın haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Kuyumcular, altında yükselmeye bağlı olarak piyasaya sürülen sahte ve imitasyon altınlar ile ilgili uyarılarda bulundu.

EKONOMİ

Yatırımcıları Heyecanlandıran Haber... 2024 yılı için Ons altın fiyatı beklentilerini paylaşan iki ünlü banka gram altının 3850 lira olacağı tarihi...

EKONOMİ

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları yükselişini sürdürdü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çeyrek altın için önerisini değiştirdi.

EKONOMİ

Ortadoğu'da yaşanan gerilim altın fiyatlarını nasıl etkileyecek? Dev banka altın tahminini güncelledi…

EKONOMİ

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında ibre tersine dönüyor… İşte detaylar…

EKONOMİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Ons altın, bugün yüzde 0,23 düşüşle 2 bin 155 dolar civarında işlem gördü.

EKONOMİ

Türkiye’de yaşayan vatandaşlar ve yatırımcılar son dönemde tarihi zirveyi gören altın fiyatlarını yakından takip ediyor. İşte 14 Mart güncel altın...

EKONOMİ

Altının yükseliş trendini değerlendirerek öngörülerde bulunan finansal analist İslam Memiş, gram altın için uyarılarda bulundu.

EKONOMİ

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten gram altın için yeni uyarılar geldi.

EKONOMİ

Altın fiyatlarındaki yükseliş trendi devam ederken altın fiyatlarıyla ilgili son dakika değişimleri yakından takip ediliyor.

EKONOMİ

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor… Altın fiyatları, son günlerde döviz kurlarındaki yükselişin de etkisiyle rekor seviyelere ulaştı.