Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Gaziantep’te bir tramvayın üzerine yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu tramvayın üst kısmında yangın çıkarken şans eseri faciadan dönüldü.

ASAYİŞ

Kurulması planlanan jeotermal tesisinin sondaj çalışması sırasında kaynaktaki sıcak suyun basıncıyla patlama meydana geldi.

DÜNYA

Kamboçya'nın Kampong Speu eyaletindeki bir askeri üste meydana gelen mühimmat patlaması sonucu 20 asker hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

İzmir’de farklı ilçelerden duyulan patlama sesi paniğe sebep oldu. İşte detaylar…

ASAYİŞ

Gaziantep'te meydana gelen doğalgaz borusu patlaması, çevrede korku ve endişeye yol açtı. Şahinbey İlçesi Konak Mahallesi'nde yaşanan olayda, sokak içerisinde...

ASAYİŞ

Tamire götürülen cep telefonunun bataryası, şarj etme sırasında patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DÜNYA

Dünya, son yılların en güçlü jeomanyetik fırtınasıyla sarsıldı. Analizlere göre, bu fırtına son 6 yılın en güçlü örneği oldu.

ASAYİŞ

Sanayi bölgesinde meydana gelen tüp patlaması, büyük bir faciaya neden oldu. İşte yaşanan olaya dair tüm ayrıntılar…

ASAYİŞ

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde oyun oynarken bulup eve getirdiği metal cismin patlaması sonucu 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı.

GÜNCEL

Gaziantep'in Nizip ilçesinde gaz tankeri patladı. İhbar üzerine fabrikaya çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

ASAYİŞ

Trafoda çıkan yangın elektrik kablolarına sirayet etti .Elektrik kabloları adeta bomba gibi patlarken, 10 sokak karanlığa gömüldü.

ASAYİŞ

bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.