Petrol Haberleri

petrol haberleri ve güncel petrol gelişmeleri, petrol ile ilgili tüm video, petrol fotoğrafları ve petrol haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında 6 şirkete lisans verdi, 5 şirketin lisansı da iptal edildi.

EKONOMİ

Gaziantep’teki yakıt fiyatları, ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte hareket ediyor. İşte 06 Mayıs Pazartesi’nin yakıt fiyatları!

DÜNYA

Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini ülkesi Nijerya'da geçen hafta başlayan yakıt krizi, hayatı olumsuz etkiliyor.

EKONOMİ

Brent petrol fiyatlarında gerileyiş sürüyor. 89 dolardan 87 dolara düşen petrol fiyatları, benzin ve motorinde indirim beklentilerini oluşturdu.

EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını takip ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları!

EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları!

EKONOMİ

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

EKONOMİ

Jeopolitik gerilimlerle birlikte artan ve varil fiyatı 90 doları aşan brent petrol fiyatlarında son dönemde bir gerileme yaşandı.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Irak ziyaretinde büyük ve sürpriz bir anlaşmaya...

EKONOMİ

Türkiye’deki vatandaşlar, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle benzin ve motorin fiyatlarını yakından izliyor.

EKONOMİ

İran'ın İsrail’e saldırısı araç sahiplerine pahalıya patlayacak. Türkiye'de 45 lira sınırında hareket eden akaryakıt fiyatlarına yüzde 25 zam yolda? İşte...