Pkk Haberleri

pkk haberleri ve güncel pkk gelişmeleri, pkk ile ilgili tüm video, pkk fotoğrafları ve pkk haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında 16 PKK elemanının "etkisiz hale getirildiğini" bildirdi.

GÜNCEL

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK elemanı etkisiz hale getirildi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin, Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ASAYİŞ

İstiklal Caddesi’nde terör örgütü PKK’nın talimatıyla gerçekleştirilen saldırı davasında karar verildi.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Irak ziyaretinde büyük ve sürpriz bir anlaşmaya...

ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

ASAYİŞ

Bitlis'in Tatvan ilçe kırsalında gerçekleştirilen operasyonda PKK mensuplarına ait toprağa gömülü silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

GÜNCEL

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, kendisine hakaret eden Frederike Geerdink'e, Türkçe ve Kürtçe olarak yanıt verdi.

ASAYİŞ

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi yakalandı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK elemanlarına yönelik hava harekatının düzenlendiğini belirtti.

GÜNCEL

Terör örgütünün sözde "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" İstanbul'da yakalandı...