Ramazan Ayı Haberleri

Ramazan Ayı haberleri ve güncel Ramazan Ayı gelişmeleri, Ramazan Ayı ile ilgili tüm video, Ramazan Ayı fotoğrafları ve Ramazan Ayı haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Ramazan ayında yapılan gıda denetimlerinde rekor kırıldı. Kaç bin gıda denetimi gerçekleştirildi, kaç bin ürün için ne kadar idari para...

GÜNCEL

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ramazan Ayı’nda çat kapı ziyaretlerle vatandaşlara misafir oluyor.

SAĞLIK

Ramazan ayında mide sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Nihat Polat önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Ramazan ayının gelmesiyle durağan bir döneme giren yeme-içme sektörünün umudu Ramazan Bayramı. Esnaf, bayram ve bayram sonrasında hazırlık yapıyor.

SAĞLIK

Sigara tiryakilerinin sigara bırakabilmek için kullandıkları Karabaş otu, Ramazan ayında oruçlu tiryakilerin sigara ihtiyacını azaltıyor.

YAŞAM

Gaziantep’te iftar sonrası tüketilen geleneksel içeceklerden bağışıklık sistemini güçlendirdiğine inanılan 'atom'a ilgi arttı.

GÜNCEL

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 22 Mart 2024 tarihli Cuma Hutbesi'nin konusunu kamuoyuna duyurdu.

EKONOMİ

Gaziantep’te Ramazan ayında vatandaşlar iftar sonrası tüketmek için çereze yoğun talep gösteriyor.

EKONOMİ

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte market rafları yeni indirimlerle renklenmeye başladı.

EĞİTİM

Üniversite Rektörü, sosyal medya hesabından öğrencilere müjdeyi verdi. Ramazan ayı boyunca öğrencilere ücretsiz iftar verilecek.

YAŞAM

Ramazan Ayında Burçlar: Gökyüzündeki Yıldızların Dansı. Ramazan ayı, maneviyatın yükseldiği, oruç ibadetinin gerçekleştirildiği ve dayanışmanın arttığı bir dönemdir.

GÜNCEL

Türkiye’nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi Ramazan Ayı’nın gelmesiyle vatandaşlarının akınına uğradı.