Sandık Haberleri

sandık haberleri ve güncel sandık gelişmeleri, sandık ile ilgili tüm video, sandık fotoğrafları ve sandık haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SİYASET

Şahinbey Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tahmazoğlu, yeni dönemin ilk gününe başkanlık tıraşıyla başladı.

SİYASET

Mahalli İdareler seçiminin tamamlanmasının ardından “Gaziantep’te kaç kişi oy kullandı?” sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

SİYASET

Gaziantep’te oy verme süresi tamamlandı. Şimdi sandıklardaki oylar sayılacak. İşte oy kullanma sürecine dair tüm ayrıntılar…

SİYASET

Seçim dönemlerinde oy kullanma hakkına sahip olan her birey için bu süreç oldukça önemlidir. İşte oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenler…

SİYASET

Seçimler, demokrasinin temel unsurlarından biri olan oy kullanma eylemiyle büyük bir öneme sahiptir.

SİYASET

Oy kullanmak için gerekli belgeler arasında yer alan geçici kimlik belgesi konusu Türkiye gündeminde önemli bir yer tutuyor.

SİYASET

Oy kullanımı sırasında sıkça gündeme gelen konulardan biri, oy kullanma anının fotoğraf veya video ile kaydedilmesidir.

SİYASET

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, sosyal medyada dolaşan yanıltıcı bilgilere dikkat çekti.

SİYASET

Belkıs Ortaokulu'na gelen HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, yerel seçim oyunu kullandı.

SİYASET

2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi Gaziantep'te sabahın erken saatlerinde başladı.

SİYASET

Birçok kişi kimlerin oy kullanamayacağını merak eder hale geldi. Peki, 31 Mart yerel seçimlerinde kimler oy kullanamaz?

GÜNCEL

Gaziantep'te, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine saatler kala kent genelindeki okullarda sandıklar ve oy verme kabinleri kuruldu.