SGK Haberleri

SGK haberleri ve güncel SGK gelişmeleri, SGK ile ilgili tüm video, SGK fotoğrafları ve SGK haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


SAĞLIK

Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) yapılan düzenlemeyle 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İşte geri ödeme listesine alınan ilaç listesi…

YAŞAM

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş hayatında olan annelere yönelik önemli bir destek programının detaylarını duyurmaya başladı. Bakan Vedat Işıkhan...

GÜNCEL

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), herkes tarafından beklenen o ödemelerin sürelerini uzattı. İşte, son güne dair detaylar…

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bu yılın şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadelerinin ödeme tarihinin uzatıldığını duyurdu.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Uzmanı Özgür Erdursun'un dikkat çeken açıklamaları Türkiye genelinde büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

EKONOMİ

Türkiye'de kadın istihdamını artırmak ve çocuk bakımı ile istihdam arasındaki dengeyi sağlamak amacıyla önemli bir proje başlatıldı.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ramazan Bayramı dolayısıyla 15,3 milyon emekli ve hak sahibine toplam 41,3 milyar lira ikramiye ödedi.

EKONOMİ

Milyonlarca çalışanın emeklilik planlarını belirlerken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili önemli bir detay ortaya çıktı.

YAŞAM

SGK’dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacak.

EKONOMİ

Resmi Gazete'de dün yayımlanan bir karar, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan prim borçlarına odaklanıyor.

YAŞAM

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emeklileri sevindiren haber geldi. Bu yeni uygulama, 81 ildeki bütün SGK ve Bağ-Kur emeklileri ilgilendiriyor.

EKONOMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işverenlere yönelik önemli bir genelge yayımladı. İşte detaylar…