Şüpheli Haberleri

şüpheli haberleri ve güncel şüpheli gelişmeleri, şüpheli ile ilgili tüm video, şüpheli fotoğrafları ve şüpheli haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 13 ilde "Bilişim Sistemlerini Kullanarak Nitelikli Dolandırıcılık" suçu işleyenlere yönelik "Sibergöz-35" operasyonlarında 48 şüphelinin...

ASAYİŞ

Gaziantep’te hakkında 19 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te gerçekleştirilen çember operasyonunda, 10 yıl boyunca firari olan ve 11 ayrı suçtan aranan bir şüpheli yakalandı.

ASAYİŞ

Haklarında gözaltı kararı verilen 23 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.

ASAYİŞ

Yaklaşık bir yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

ASAYİŞ

 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 9 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak...

ASAYİŞ

Gaziantep’te 4 ayrı evden nakit para çalarak hırsızlık suçunu işlediği tespit edilen 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ASAYİŞ

 Gaziantep'te jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 45 düzensiz göçmen yakalanırken, gözaltına alınan 4 organizatörden 1'i tutuklandı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te çeşitli hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Gaziantep'te, bir vatandaşın zeytin bahçesinden yaklaşık 120 kilo zeytin çaldığı tespit edilen 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

ASAYİŞ

73 İlde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlenen MERCEK-4 operasyonlarında 1127 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanlığı, bölücü terör örgütü PKK ile DEAŞ, FETÖ ve sol terör örgütlerine düzenlenen operasyonlarda, 255 şüphelinin yakalandığını bildirdi.