Sürücü Haberleri

sürücü haberleri ve güncel sürücü gelişmeleri, sürücü ile ilgili tüm video, sürücü fotoğrafları ve sürücü haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

22 Öğrenci, 2 öğretmen ve bir sürücünün bulunduğu midibüs, yağışlı havanın etkisi ile sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu.

GÜNCEL

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 9 kişinin öldüğü kazayla ilgili tanker sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı. Sürücünün savunması 'pes' dedirtti.

GÜNCEL

Gaziantep park ve bahçeleri açısından Türkiye’nin önde gelen kentlerinden birisi fakat bazı sürücüler parkları otopark zannediyor.

EKONOMİ

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren haber geldi. LPG'ye indirim gelecek tarih belli oldu.

GÜNCEL

Gaziantep’te parklarda yapılan denetimde motosiklet sürücülerine ceza yağdı. İşte detaylar…

ASAYİŞ

Karabük'te ters yönde giden sürücüye 9 bin 574 TL ceza kesildi.

GÜNCEL

Türkiye'de her gün trafik kurallarının ihlal edilmesi büyük bir sorun haline geldi. Bu ihlalin büyük bir cezası var…

GÜNCEL

Gaziantep’te trafikte kurallara uyamayan sürücülere ceza yağdı. Kentte bir günde binlerce araca ceza kesildi.

YAŞAM

Türkiye'nin gündemine oturan yeni bir konu, trafik polisinin bir sürücüye APP plaka sebebiyle ceza yazması gündemde en çok konuşulan konlardan...

ASAYİŞ

Aksaray'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Gaziantep’te aniden bastıran sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı.

ASAYİŞ

Okuldan torununu aldıktan sonra dönüş yoluna geçen 70 yaşındaki sürücünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç sokak arasında takla attı.