Tatil Haberleri

tatil haberleri ve güncel tatil gelişmeleri, tatil ile ilgili tüm video, tatil fotoğrafları ve tatil haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EĞİTİM

Türkiye ve Gaziantep’te eğitimde şiddet olaylarına karşı öğretmenlerin yapacağı eylemler dolaysıyla 10 Mayıs Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı gündem...

EKONOMİ

Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.

YAŞAM

1 Mayıs, işçilerin günlük çalışma süresinin azaltılması için başlattığı mücadele sonucunda doğmuş bir bayramdır. Bu bayram, bir asırdan fazla bir...

EĞİTİM

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Yozgat’ın 3 ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil edild

GÜNCEL

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan özel bir şarkı ve onun yıl heyecanıyla katılıyor.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili sürecinde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili son bilgileri paylaştı.

EĞİTİM

2023-2024 eğitim öğretim yılındaki ikinci ara tatil, 5 Nisan Cuma günü başladı ve öğrencilerin keyifli bir mola dönemini tamamlamak üzere.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı'nın son günü olması sebebiyle tatilden dönen vatandaşlar, Babaeski Alpullu Tren Garı’nda yoğunluk oluşturdu.

GÜNCEL

Milyonlarca sürücü her bayram olduğu gibi sevdiklerini ziyaret etmek veya tatil beldelerine gitmek için yola çıkma hazırlıklarına başladı.

EĞİTİM

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü okulların durumu merak konusu oldu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, Nisan ayında öğrencilere tatil müjdesi verdi. İşte detaylar:

EĞİTİM

Mart ayının son günlerine yaklaşırken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde uygulanacak olan 3 günlük tatil kararını duyurdu.