Tedavi Haberleri

tedavi haberleri ve güncel tedavi gelişmeleri, tedavi ile ilgili tüm video, tedavi fotoğrafları ve tedavi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Kaldırımda yürürken üzerine ağaçtan kopan büyük dal parçası devrilen kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAĞLIK

Gaziantep Şehir Hastanesi, 3 boyutlu aritmi cihazları ile kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu tedavisinde sayılı merkez haline gelecek.

GÜNCEL

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Beril Özturan, egzersizin sağlıklı yaşam için kritik bir öneme sahip olduğunu vurguluyor.

SAĞLIK

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ahmet İnanır konu hakkında önemli bilgiler verdi.

GÜNCEL

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 9 kişinin öldüğü trafik kazasında yaralanan 11 kişiden 6'sı, tedavilerinin ardından taburcu edildi, 5'inin tedavisi sürüyor.

SAĞLIK

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Romatoloji Bölümü Öğr. Üyesi Prof. Dr. Bünyamin Kısacık, iltihaplı bel ve...

SAĞLIK

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç.Dr. Ahmet İnanır konu hakkında önemli bilgiler verdi.

YAŞAM

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik yapılan çalışmalarda yılda bin 800 sokak hayvanının tedavisinin yapıldığı açıklandı.

MAGAZİN

Filiz Akın, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla ilgili takipçilerine son gelişmeleri sosyal medya üzerinden duyurdu.

ASAYİŞ

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı Türkiye, yaralı Filistinlilere yardım elini uzatıyor.

ASAYİŞ

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde milyonda bir görülen hastalığa yakalanan Tuncer Demirezen’in bacakları 80 santimetre çapına ulaştı.

SAĞLIK

Günümüzde nadir olarak görülen bir rahatsızlık olan Herediter anjioödem nedir, neden olur, belirtileri neler? Tedavisi var mıdır?