Teknoloji Haberleri

Teknoloji haberleri ve güncel Teknoloji gelişmeleri, Teknoloji ile ilgili tüm video, Teknoloji fotoğrafları ve Teknoloji haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


TEKNOLOJİ

Teknoloji devleri gelişmiş robotik alanında sinerjiyi artırmak ve inovasyonu hızlandırmak için genel merkezlerini paylaşacak.

DÜNYA

ABD, kuantum ve nükleer enerji teknolojileri ile insansız havacılık alanlarında faaliyet gösteren 37 Çinli şirketi yaptırım listesine aldı.

TEKNOLOJİ

Merakla beklenen Realme yeni akıllı telefonu görücüye çıktı. Çinli şirket Realme, yeni akıllı telefonu Note 50’yi tanıttı

SAĞLIK

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik cihazların kullanımı giderek artıyor.

TEKNOLOJİ

Apple, son dönemde teknoloji dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Apple hesaplarından durduk yere çıkış yapıldı.

TEKNOLOJİ

ABD'li teknoloji devlerinden Apple'ın Çin'deki akıllı telefon satışları bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 19,1'lik düşüş kaydetti.

GÜNCEL

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, kendisine hakaret eden Frederike Geerdink'e, Türkçe ve Kürtçe olarak yanıt verdi.

Gündem

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, artan dolandırıcılık girişimleri hakkında vatandaşları uyardı.

TEKNOLOJİ

Süper uygulama olma yolunda ilerleyen Twitter (X), premium üyelik satın alan kullanıcılara sunduğu özelliğini herkese açmaya başladı.

Gündem

Teknolojinin hayatımızdaki yeri her geçen gün artarken, beraberinde getirdiği bazı sağlık problemleri de göz ardı edilemeyecek kadar önemli hale geliyor.

EĞİTİM

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve İsviçre Ticaret Odası Derneği, genç mühendis adaylarının teknoloji ve inovasyon alanında yeteneklerini geliştirmek için bir...

Gündem

Dünya genelinde bu yıl yapılacak seçimlerde yapay zekanın aldatıcı kullanımına karşı mücadele etmek için 20 teknoloji şirketi bir araya geldi.