Ukrayna Haberleri

ukrayna haberleri ve güncel ukrayna gelişmeleri, ukrayna ile ilgili tüm video, ukrayna fotoğrafları ve ukrayna haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 2022 yılından bu yana devam ederken, ABD ve AB’nin Kiev’e desteği sürüyor. İşte detaylar…

DÜNYA

Rusya'nın, Ukrayna'nın doğusunda özellikle de Kharkiv bölgesinde bir hafta içinde 278 kilometrekarelik bir alanı ele geçirdiği belirtildi.

DÜNYA

NATO Genelkurmay Başkanları, Ukrayna'ya desteğin hızlandırılması gündemiyle toplandı.

DÜNYA

Ukrayna'ya ziyarette bulunan Blinken, Kiev'e yapılan desteğe ilişkin açıklamalarda bulundu.

DÜNYA

Rus birlikleri Ukrayna'nın en büyük ikinci kenti Harkov'a ilerleyişlerini sürdürüyor.

DÜNYA

Ukrayna'nın Rusya’nın ilhak ettiği Luhansk kentindeki bir petrol deposuna düzenlendiği saldırıda 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus ordusunun, Ukrayna'nın Harkiv bölgesine yeni saldırı dalgası başlattığını duyurdu.

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya’nın saldırganlığına karşı ülkelerini savunmaları için Ukrayna’ya yapılacak 400 milyon dolarlık yeni silah ve teçhizat paketini açıkladı.

DÜNYA

Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki Harkov kentine düzenlediği saldırıda 3 evde yangın çıktığı, bir çocuk ve bir kadının yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna Devlet Güvenlik Dairesi Başkanı’nı görevden aldı.

ASAYİŞ

Mersin'de bir kişi, boşanma aşamasında olan 1 çocuk annesi Ukraynalı eşini öldürüp intihar etti.

DÜNYA

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelensky, ülkede sıkıyönetim ve genel seferberliğin 90 gün daha uzatılmasına ilişkin yasayı imzaladı.