Uyuşturucu Haberleri

uyuşturucu haberleri ve güncel uyuşturucu gelişmeleri, uyuşturucu ile ilgili tüm video, uyuşturucu fotoğrafları ve uyuşturucu haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


ASAYİŞ

Uluslararası uyuşturucu kaçakçılığı faaliyetlerinde bulunan suç örgütüne operasyon düzenlendi. İşte detaylar…

ASAYİŞ

Gaziantep'te jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Gaziantep'te düzenlenen 'Narkogüç' operasyonunda, 15 adrese düzenlenen baskınlarda uyuşturucu ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2 tutuklandı.

ASAYİŞ

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından narkotik suçlarla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 5 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ

Gaziantep Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda 36 kilo 250 gram metamfetamin ele geçirildi.

ASAYİŞ

Uyuşturucu satıcısı olduğu belirlenen yaşı küçük çocuğun evinde yapılan aramada cips paketlerinden uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Ramazan bayramı öncesinde Gaziantep'te Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinesinde düzenlenen operasyonda 1 milyon 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

ASAYİŞ

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadeleye yönelik son bir ayda gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 55 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda şüphelinin yakalandığını belirtti.

ASAYİŞ

Gaziantep’te uyuşturucuyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 9 kilogram esrar ele geçirildi.

ASAYİŞ

53 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik gerçekleştirilen Narkoçelik-9 operasyonlarında 434 kişi yakalandı.