Vladimir Putin Haberleri

Vladimir Putin haberleri ve güncel Vladimir Putin gelişmeleri, Vladimir Putin ile ilgili tüm video, Vladimir Putin fotoğrafları ve Vladimir Putin haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Rusya Parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in adayı Mihail Mişustin'in başbakanlığını onayladı.

GÜNCEL

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan arasında gerçekleşen görüşmeye dair açıklamada bulundu.

DÜNYA

Vladimir Putin, Kremlin Sarayı'nda düzenlenen törende yemin ederek beşinci kez Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı görevine başladı.

DÜNYA

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Rusya’nın başkenti Moskova’da bir araya geldi.

DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesine ilişkin açıklamada bulundu.

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen silahlı saldırı sonrasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi.