Vurdu Haberleri

vurdu haberleri ve güncel vurdu gelişmeleri, vurdu ile ilgili tüm video, vurdu fotoğrafları ve vurdu haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Rusya'nın Ukrayna'nın doğusundaki Harkov kentine düzenlediği saldırıda 3 evde yangın çıktığı, bir çocuk ve bir kadının yaralandığı belirtildi.

ASAYİŞ

Sokak ortasında eski ortağı olan kadını silahla vuran şahıs ardından kendisini vurdu. Ağır yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına...

DÜNYA

Gazze Şeridi’nde geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden 2 İsrailli askerin, İsrail tankından açılan ateş sonucu öldüğü tespit edildi.

DÜNYA

israil, Gazze Şeridi’ndeki Al-Tuffah Mahallesi’ne hava saldırısı düzenledi. Saldırı anı çevredekiler tarafından anbean kayıt altına alındı.

DÜNYA

İsrail'in Gazze Şeridi'nin Refah kentinde Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ait yardım dağıtım merkezini...

DÜNYA

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin merkezindeki Al Zawaida bölgesinde sivillerin sığındığı eve düzenlediği hava saldırısında 8 Filistinli hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Bir grup arasındaki kavgayı uzaktan izleyen genci, kavga eden şahıslardan biri “Ne bakıyorsun?” diyerek silahla yaraladı.

ASAYİŞ

Aracında taşıdığı ruhsatsız tüfeğini arkadaşlarına gösterirken kazayla kendisini vuran şahıs ağır yaralandı.