Yağış Haberleri

yağış haberleri ve güncel yağış gelişmeleri, yağış ile ilgili tüm video, yağış fotoğrafları ve yağış haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


DÜNYA

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 148'e çıktığı, kaybolanların sayısının ise 127 olduğu bildirildi.

DÜNYA

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde ölü sayısı 147'ye çıktı, 125 kişi ise kayboldu.

DÜNYA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı kesimleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

DÜNYA

Şiddetli yağışların devam ettiği Kenya'da selde ölenlerin sayısı 238'e yükseldi.

DÜNYA

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 257'ye, yaralı sayısı ise 188'e yükseldi.

DÜNYA

Kenya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenler için ulusal yas ilan edildi.

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinin çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesinin beklendiğini belirterek, 15 il için sarı...

DÜNYA

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 37’ye yükseldi.

DÜNYA

Kenya'da haftalardır etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 210'a yükseldi.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 15 il için sarı kodlu uyarısında bulundu. Bazı bölgelerde toz taşınımı da...

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı kesimlerinde gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış ve fırtına beklendiğini belirtti.

DÜNYA

Brezilya’nın Rio Grande do Sul eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 13’e yükseldi.