Yakıt Haberleri

yakıt haberleri ve güncel yakıt gelişmeleri, yakıt ile ilgili tüm video, yakıt fotoğrafları ve yakıt haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Gaziantep’teki yakıt fiyatları, global petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle değişiyor. İşte Gaziantep’te güncel akaryakıt fiyatları!

GÜNCEL

Akaryakıt istasyonlarında araçlara yakıt ikmali yaparken kontağı kapatma alışkanlığı, güvenlik endişelerinden kaynaklanmaktadır.

EKONOMİ

Gaziantep’teki yakıt fiyatları, ham petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte hareket ediyor. İşte 06 Mayıs Pazartesi’nin yakıt fiyatları!

DÜNYA

Gazze Sağlık Bakanlığı, yakıt sıkıntısı nedeniyle yakında hastanelerdeki jeneratörlerin duracağını bildirdi.

EKONOMİ

Gaziantep’teki otomobil sahipleri, yakıt fiyatlarında yaşanan sürekli dalgalanmalar nedeniyle günlük yakıt alımlarında zorluk çekiyor.

GÜNCEL

Motorine ne zaman zam geldi? Akaryakıt fiyatları döviz ve rafineri koşullarından dolayı sürekli değişiyor. Gaziantep’te bugün akaryakıt ne kadar?

ASAYİŞ

mazot yüklü tanker ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

DÜNYA

İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana ilk kez yakıt girişine izin verildi.

DÜNYA

Tel-Aviv merkezli sağlık çalışanları örgütü İnsan Hakları İçin İsrailli Doktorlar tarafından yapılan açıklamada, “Şifa Hastanesi’nde 2 prematüre bebek hayatını kaybetti...

ASAYİŞ

Gazze Şeridi’nin en büyük ve merkez hastanesi olan Şifa Hastanesi’nin Direktörü Muhammet Abu Salmiya, hastanedeki yakıtın tükendiğini belirterek, “Durum tamamen...

ASAYİŞ

Gazze Şeridi’ndeki Kudüs Hastanesi, yakıt sıkıntısı nedeniyle operasyonlarının çoğunu kısıtlamak zorunda kaldı. Hastanenin cerrahi bölümü, emar, tıbbi röntgen bölümleri ve...

DÜNYA

Gazze Şeridi’ndeki yakıt sıkıntısı nedeniyle İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin cenazeleri ve yaralananlar, hastanelere at arabalarıyla taşınıyor.