Yalı Çapkını Haberleri

Yalı Çapkını haberleri ve güncel Yalı Çapkını gelişmeleri, Yalı Çapkını ile ilgili tüm video, Yalı Çapkını fotoğrafları ve Yalı Çapkını haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


MAGAZİN

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinden biri olan “Yalı Çapkını”, Star TV ekranlarında yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmayı planlıyor.

MAGAZİN

Büyük bir heyecanla takip edilen Yalı Çapkını dizisi, yaklaşan sezon finali ile birlikte büyük bir değişikliğe hazırlanıyor.

MAGAZİN

STAR TV'nin dizisi Yalı Çapkını, yeni bir karakterle izleyicileri heyecanlandırıyor. Dizide artık Ayşen karakteriyle karşılaşacağız.

MAGAZİN

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in oynadığı Yalı Çapkını, başından beri geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

MAGAZİN

Türkiye'nin sevilen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını, Star TV ekranlarında izleyicileriyle heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

KÜLTÜR - SANAT

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi “Yalı Çapkını” en iyi dizi ödülünü aldı. Ancak dizinin yıldızı Mert Ramazan Demir, beta enfeksiyonu...

GÜNCEL

STAR TV’deki yayın akışı birçok kişi tarafından merak ediyor ve insanlar bunu sürekli olarak araştırıyor. İşte STAR TV’nin yayın akışı…

GÜNCEL

Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını dizisinde Kaya rolünü canlandırıyor. Birçok insanda “Yalı Çapkını'nın Kaya'sı Taro Emir Tekin kimdir?” merak ediyor.