Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Survivor’ın eski yarışmacısı Melih Özkaya, Yalı Çapkını’nda Akın karakterine hayat verecek.

Akın karakteri dengeleri değiştirecek

Yalı Çapkını dizisinde Akın karakterini canlandıracak olan Melih Özkaya’nın katılımı, dizideki dengeleri değiştirecek. Akın, dizinin ana karakterlerinden biri olan Ece’nin (Afra Saraçoğlu) eski sevgilisi olarak karşımıza çıkacak. Akın’ın gelişi, Ece ve Yiğit (Mert Ramazan Demir) arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek, merak konusu.

Melih Özkaya

Melih Özkaya kimdir?

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Spor Yönetimi mezunu olan Özkaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde profesyonel voleybol oynadı. 2011 yılında oyunculuk eğitimi alarak sektöre girdi. İlk oyunculuk deneyimini Yer Gök Aşk dizisinde yaşadı. Daha sonra Mahrem, Secret, Yazgı gibi dizilerde rol aldı. 2018 yılında Survivor’a katılan Özkaya, Gönüllüler takımında yarıştı. Son olarak Emanet dizisinde Ali Komiser rolünü oynadı.

Melih Özkaya