Yargıtay Haberleri

yargıtay haberleri ve güncel yargıtay gelişmeleri, yargıtay ile ilgili tüm video, yargıtay fotoğrafları ve yargıtay haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


GÜNCEL

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Kerkez, 193 oyla 4 yıllığına Yargıtay Başkanlığı görevine seçildi.

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle yapılan başkanlık seçimlerinin 36. tur oylamasında da sonuç alınamadı.

GÜNCEL

Yargıtayda, yeni başkanı ve yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını belirlemek için 13 Mayıs Pazartesi sandık başına gidilecek.

EKONOMİ

Yargıtay, sıfır araç alıp iki kez aynı arızayı yaşayan vatandaş ile bayi arasındaki anlaşmazlığa emsal niteliğinde karar verdi. İşte detaylar…

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle başkanlık seçimi bugün gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak.

TEKNOLOJİ

Yargıtay'ın emsal niteliğinde bir kararı ile WhatsApp yazışmaları artık tek başına delil olarak kabul edilebilecek.

ASAYİŞ

Bir kadın, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafına kalp ve alev emojisiyle “taş mısın mübarek” diye yorum yapan bir erkekten şikayetçi oldu.

Gündem

Yargıtay, "sağlık sorunu olmayan ve uzun süredir yemek yapmayan" kadınların boşanma davasında haklı sayılabileceğine dair bir karar aldığını açıkladı.

GÜNCEL

İşveren ve işçi hakkında emsal nitelikte karar! Sosyal medya paylaşımları sebebiyle kovulan işçi, işe iade davasını kazanıp geri döndü.

GÜNCEL

Yargıtay, Yeşil ve Sol Gelecek Partisi’nin isminin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) olarak değiştirmesini kabul etmedi.

SİYASET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.