Yılmaz Erdoğan Haberleri

Yılmaz Erdoğan haberleri ve güncel Yılmaz Erdoğan gelişmeleri, Yılmaz Erdoğan ile ilgili tüm video, Yılmaz Erdoğan fotoğrafları ve Yılmaz Erdoğan haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan imzalı ve Kanal D ekranlarında büyük beğeni toplayan "İnci Taneleri" dizisi, yeni bir karakterle izleyicileri heyecanlandırıyor.

MAGAZİN

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini üstlendiği "İnci Taneleri" dizisi, her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

MAGAZİN

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan imzalı ve perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisi, izleyicileriyle geçici bir araya veda etti.

MAGAZİN

Yılmaz Erdoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi, merakla bekleniyor.

MAGAZİN

İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

MAGAZİN

İzlenme rekorları kıran dizilerinden biri olan İnci Taneleri, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyicilerin kalbinde taht kuruyor.