Her sahnesiyle konuşulan diziye, ikinci bölümde yapılan bomba bir transferle daha da büyük bir heyecan katılıyor.

BKM imzasını taşıyan ve Şenol Sönmez'in yönetmenliğini üstlendiği İnci Taneleri, totalde 8.84, AB’de 9.59 ve ABC1’de 10.74 reyting alarak zirveye yerleşti. Hapishadan yeni çıkan öğretmen "Azem" karakterinin hikayesini anlatan dizi, seyirciyi etkisi altına almayı başardı. Özellikle Dilber'in Sincanlı Erkal Sonel’e ait “Gemileri Yakarım” şarkısı eşliğinde gerçekleştirdiği pavyon dansı sahneleri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Dans sahnelerinde reytingin 12'ye çıktığı öğrenildi.

Rıza Kocaoğlu

Dizinin ikinci bölümü için yapılan bomba transferle fenomenleşen bir diğer isim, Rıza Kocaoğlu oldu. "Tuzak" dizisinin ardından ekrana dönen Kocaoğlu, İnci Taneleri'nde "Nusret" karakterine hayat verecek. İlk sahnelerde hapishanede izleyeceğimiz Nusret'in dışarı çıktıktan sonra nasıl bir hikayesi olacağı şimdiden büyük merak konusu.

Yapımcılar ve yönetmen, yeni karakterin dizinin dinamiklerine nasıl bir katkı sağlayacağını sır gibi saklıyor. İnci Taneleri izleyicileri, yeni bölümde beklenen hikaye gelişmeleri ve Rıza Kocaoğlu'nun performansıyla bir kez daha ekran başına kilitlenecek. Dizinin reyting başarısı ve izleyici kitlesi, Türkiye televizyon dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor.

Muhabir: MEHMET FENER