YENİ ÜYELERE ROZET TAKILACAK

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu Başkanlığında yapıldı. Seçim çalışmalarının yanı sıra sandık güvenliğinin ele alındığı toplantıda partiye yeni katılanlara İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu tarafından rozet takıldı.

HER BİR OY BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ VE DEĞERLİ

Toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu, sandıklara sahip çıkılmasının öneminden bahsederken, “Sandıklara sahip çıkmalıyız. Her bir oy bizim için çok kıymetli ve değerli. Dolayısıyla vatandaşımızın her bir oyu bize emanet. Bu emanete sahip çıkacağız” dedi.

PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Seçim sürecine çok az kaldığını hatırlatan Dalgacıoğlu, “Partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bunu hem saha da hem de üye kayıtlarımızdan görüyoruz. Çünkü insanlar artık milli görüşün hem ülkemizde hem de dünyada iktidar olmasını istiyor. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendini ispatlayan Yeniden Refah Partisi’nin 2028 yılında iktidar olacağından hiç kimsenin şüphesi kalmadı” ifadelerini kullandı.

94 RUHUNU YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

94 ruhunu yeniden canlandıracaklarını kaydeden Dalgacıoğlu, “İnşallah 2024 yılında da belediyelere Yeniden Refah Partimizin bayrağını dikeceğiz. Belediye Başkan adaylarımız ve teşkilatlarımız sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Mahalle mahalle sokak sokak dükkan dükkan gezerek projelerini anlatıyorlar. 31 Mart’a kadar da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Şahinbey’de sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

BİZ BİR DAVAYA İNANDIK

Yeniden Refah Partisi’nin milletvekillerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülkenin ve halkın sorunlarını gür bir sesle dile getirdiğini sözlerine ekleyen Dalgacıoğlu, “Biz bir davaya inandık. Tüm çalışmalarımızı ve gayretimizi Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

AHLAKLI BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN HAKİM KILMAK İÇİN SEÇİME GİRİYORUZ

“Ahlaklı belediyecilik” anlayışıyla belediyeleri yöneteceklerini dile getiren Dalgacıoğlu, “Ahlaklı belediyecilik merhamettir, evinde aç yatan yavrumuzdan sokakta üşüyen evsizlere, emeklisinden çiftçisine, asgari ücretlisinden yaşlılar kadar her kesimden insanın ayrım gözetmeksizin dertleriyle dertlenmek demektir, onların sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek demektir, mazluma el uzatmak demektir. Ahlaklı belediyecilik anlayışı; halka hizmet hakka hizmettir” anlayışıyla yapılan belediyeciliktir. Belediyenin parasını harcarken “Kendi şahsi parasını harcamaktan daha hassas davranan” belediyeciliktir. Ahlaklı belediyeciliği yeniden hakim kılmak için seçime giriyoruz” dedi.

ALLAH’IN İZNİYLE 31 MART’TA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Biz bazı kesimlerin belediye başkanı veya belediye meclis üyeleri olmayacağız. Biz tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı ve belediye meclis üyesi olacağız. Dip dalga olarak geliyoruz. Herkes bunun farkında. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız.”

Muhabir: MEHMET FENER