Yerel seçimlere az çok bir zaman kaldığını hatırlatan Dalgacıoğlu, “Şahinbey ilçemizde yaşamını sürdüren vatandaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunların çözümüne yönelik çözümlerimiz hazır. Belediyeyi kazandığımız da bu projelerimiz tek tek hayata geçireceğiz. Artık herkesin mutlu olduğu, yüzlerin güldüğü, çocukların yatağa aç girmediği, gençlerin işsiz kalmadığı bir Şahinbey’i yeniden inşa edeceğiz. Halkımızla iç içe el ele, omuz omuza birlikte ve beraberlik içerisinde tüm sorunların üstesinden geleceğiz. 1 Nisan sabahı ise bambaşka bir Şahinbey’e uyanacağız” açıklamasını yaptı.

PARTİYE YENİ KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Anadolu Birlik Partisi Oğuzeli İlçe Başkanı Sedat Burç ve birçok kişi Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Yeni katılanlara İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu tarafından rozet takıldı.

KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı İlçe Başkanı İbrahim Halil Dalgacıoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi. Seçim çalışmalarına yönelik çalışmaların ele alındığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Dalgacıoğlu, “Ahlaklı Belediyecilik’, liyakat esasına dayalı bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Yeniden Refahlı Belediyeler, kadrolarını oluştururken kimliğe, dile, renge, siyasi görüşe bakmayacak, işi ehline teslim edecek. İhaleler yandaşlara, akrabalara, eşe dosta değil, hak edenlere verilecek” dedi.

HİÇBİR ŞEY BÜYÜMEMİZİ ENGELLEYEMEZ

Yeniden Refah Partisi’nin gün geçtikçe büyüdüğünü söyleyen Dalgacıoğlu, “Halkımızın partimize olan teveccühü Elhamdülillah her geçen gün artıyor. Bunu üye sayılarımızın artmasından görüyoruz. Adalet Birlik Partisi Oğuzeli İlçe Başkanı Sedat Burç ve vatandaşlarımız partiye katıldı. Partimiz her, geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor. Hiçbir şey bu büyümemizi engelleyemez. Gümbür gümbür geliyoruz” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi’ne katılan Eski Anadolu Birlik Partisi Oğuzeli İlçe Başkanı Sedat Burç, “Yeniden refah için yeniden Erbakan için ülke ve milletin geleceği için gönüllere nakış nakış işleyen gelecek için partiye katıldım. Yüce mevlam bu sevgi ile Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın yolundan gitmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MEHMET FENER