Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetimde olacağı toplantıda alınacak kararlar ve ele alınacak konular konuları belirleyecek.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son Kabine Toplantısı 4 Mart'ta yapılmıştı. Yerel seçimlerin ardından yoğun bir dönem yaşanmış ve toplantılara ara verilmişti. Ancak yeni toplantı için tarih netleşti. Yeni Kabine Toplantısı, 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek ve toplantının saat 15.00 civarında başlaması bekleniyor.

KABİNE GÜNDEMİNDE NELER VAR?

Yerel seçimler sonrasında ilk Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Toplantının programında çeşitli önemli konular yer alacak. İsrail ve İran arasındaki gerilim, yerel seçimlerin değerlendirilmesi ve enflasyonla mücadele gibi konular, toplantının ana gündemin başlıkları olacak.

2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

MECLİS'TE MESAİ TARİHİ BELLİ OLDU

TBMM Genel Kurulu'nun haftalık olarak başlama kararı aldı. Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle ara verilen çalışmalar, 16 Nisan Salı günü yeniden başlayacak. Seçimin ardından ilk toplantıda enerji alanında düzenlemeleri içeren kanun teklifi ele alınacaktır.

Muhabir: MEHMET FENER