Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını endişelendiren haber! Kaza geçiren ünlü komedyen acil ameliyata alındı.

YouTube üzerinde yayınladığı "Konuşanlar" programıyla hayatımıza hızlı bir giriş yapan Hasan Can Kaya, kısa sürede büyük bir hayran kitlesi kazandı.

ÜNLÜ KOMEDYEN HASAN CAN KAYA, ACİL AMELİYATA ALINDI!

'Konuşanlar' programı ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşları ile futbol oynarken omzunun üzerine düşüp sakatlandı.

Evinin bahçesinde futbol oynarken omzunun üstüne düşen ünlü komedyen Hasan Can Kaya, acil ameliyata alındı!

Gaziantep Hava Durumu | 3 Mayıs 2024 Cuma Gaziantep Hava Durumu | 3 Mayıs 2024 Cuma

Komedi programı ‘Konuşanlar’ ile tanınan Hasan Can Kaya, dün sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü.

Kaza Geçiren Ünlü Komedyen Hasan Can Kaya Acil Ameliyata Alındı (2)

Hastaneye giden Kaya’nın omzunda kırıklar olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Kaya, beş saat süren bir ameliyata alındı.

Kaya’nın operasyonu başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaya’nın, birkaç gün hastanede istirahat edileceği belirtildi.

Komedyenin 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı ABD turnesini ise ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

ACİL AMELİYATA ALINAN HASAN CAN KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken sakatlık geçiren Hasan Can Kaya'dan ilk açıklama geldi.

Kaya sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim. 'Konuşanlar' bölümlerinde stoklu ilerlediğimiz için yayınında herhangi bir aksama olmayacak. Sadece nisan ve mayıs aylarındaki Stand Up Party Dünya Turnesini ertelemek durumunda kaldım. Özetle iyiyiz, işimizin başındayız. Gösterdiğiniz büyük ilgiye ve sevgiye çok teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum." İfadelerini kullandı.

Muhabir: Bahri Uçar